Mancare de cartofi cu carnati

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 4 Feb 2010 | 6178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aprox 2 kg cartofi
  • -un morcov mare sau 2 mai mici
  • -2 cepe mai mari
  • -un ardei
  • -2-3 carnati(de care vreti)
  • -ulei,sare,piper
  • -patrunjel verde
  • -faina pentru rantas
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu carnati:

Ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare si ardeiul cubulete se calesc in cateva linguri de ulei.

Intre timp carnati taiati bucati se pun la prajit putin.Peste legumele calite se adauga cartofii si apoi carnatii!

Se mai lasa putin amestecand  si apoi se pune apa rece pana se acopera cartofii!

Se fierb la foc potrivit pana sunt fierti cartofii,apoi se face un rantas din faina si apa rece care se pune peste cartofi amestecand incontinuu sa nu se formeze cocoloase si se mai fierb 5 min!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume